DE SENESTE TOP 3 SLOTS FRA BOOMING GAMES

Støt udvide sin tilstedeværelse på iGaming scene, Booming Games fortsætter med at levere høj klasse slots karakteristisk for deres unikke temaer og ekstra funktioner. Porteføljen af denne Malta-baserede soft .areudvikler er så forskelligartet, at flertallet af spillere nemt kan finde deres favoritter blandt en række fuldt mobiloptimerede HTML5-spil.

Folk fra BG gør deres bedste for at imødekomme enhver smag og spilpræferencer, der eksperimenterer med volatilities, multi-directional paylines og ikke-standardiserede tilgange til populære begreber wililds og multiplikatorer. Blomstrende spil frigiver op til to nye titler om måneden i gennemsnit, og nogle af dem bliver øjeblikkeligt smash hits. Som tingene står nu, er Booming Seven Delu .e, Gold Vein og VIP Filthy Riches på toppen af podiet de mest populære slots produceret af dette top-tier spilstudio.

Spekulerer på, hvorfor dem og ikke andre? Nå, lad os finde ud af det!

BLOMSTRENDE SEVENS DELU DELE

Skinner med lyse farver ikoniske frugtagtig symboler, Blomstrende Syv Deluxe er et førsteklasses eksempel på, hvordan et par af munter og drejninger, en virkelig bred betting range ( starter ved €0,01 og går op til €500), og RTP af 96.55% kan gøre en ægte blockbuster af en klassisk historie allerede fortalt tusindvis af gange.

Hele plottet er baseret på ideen om at spille moderne enarmede banditter på en af de luksuriøse kasinoer, man kan opdage på strimlen. Dækket af et typisk farverigt tæppe, er gulvet hjemsted for slanke skabe pænt arrangeret for at supplere den hyggelige atmosfære på det høje sted. Det er svært ikke at beundre det fint udformede 3 .3 gitter prydet med mousserende diamanter og fyldt med saftige smag af citroner, appelsiner, kirsebær, ananas og festlige lyde af gyldne klokker spredt over 10 ikke-faste betalingslinjer.

Heftige guldstænger spiller ikke kun rollen som en vild…

… erstatter alle almindelige symboler for at fuldføre flere vindende kombinationer, men også med imponerende udbetalinger, der faktisk er den mest værdsatte vare på hjulene. Til gengæld er lucky red sevens scatters i stand til at udløse 10 gratis spins og derudover levere gode udbetalinger, bare lidt mindre end wililds. Denne lavt Flygtige slot indeholder endnu et specielt ikon illustreret af et sandt mesterværk af smykkekunst – en smuk diamant syv, der vises på hjul 2 for at erstatte alle andre symboler undtagen scatter og multiplicere din præmie med 7x!

Gratis spins kan udløses igen for et nyt sæt af 10 godbidder, plus under funktionen, skal du ramme mindst 3 joker-symboler hvor som helst på skærmen, får du 2-Vejs Betaler for 10 runder. Med denne Delu .e udgave af original Booming Seven, spillere kan også drage fordel af en Gamble mulighed og forsøge at fordoble deres nuværende gevinster.

GULD VENE

Guldminedrift går aldrig ud af stil, og på trods af hvad mange mennesker tror, er nogle steder stadig fyldt med ædelsten og metaller. Et af disse pletter er en 5 .3 hemmelig mine, der drives af tre muntre væsener ved hjælp af forskellige typer wililds, en speciel bonusrulle og fascinerende Dobbeltguldklump.

Hårdtarbejdende og absolut ikke forsagte, de er den drivende kraft i denne høj-varians video slot, der byder på 20 faste linjer og en bred vifte af indsatser i stand til at passe både lav-og høj rullerne-pullers giver det starter ved bare €0.20 i et spin og stiger op til en imponerende antal satsning på €400. Indbyggerne i minen er i stand til mange vidunderlige transformationer, herunder låst og multiplicere wililds for endnu mere slående gevinster, men en snedig tilfældig Bonus hjul er den ene til at gøre dette slot en varm billet.

I løbet af grundspillet, det indeholder tre særlige symboler tilfældigt valgt ud af fire fantastiske ikoner (wilds, multiplikator wilds, scatters og Dobbelt Guld Nuggets), mens der i løbet af de gratis spins, det vil lad du drage fordel af unikke Ekstra Gratis Spins, scatters, Dobbelt Guldklumper, og multiplikator wilds. Et virkelig actionfyldt eventyr, Gold Vein er forbedret med en RTP på 95,17%.

VIP BESKIDTE RIGDOMME

Lige som navnet antyder, er dette 5×3 slot er fyldt med posh attributter af høj-off-the-hog liv: personlige Boeing ‘ s, luksuriøse yachts, dyre sport biler, vilde guld manchetknapper og, naturligvis, en stor hvælving, der dækker hele hjuls 5 for at holde en sikker alt tænkeligt og utænkeligt skatte VIPs normalt besidder.

I denne særlige high-flygtige slot, den hvælving, kaldes for Multiplikator-Hjul og består af otte Mysterium Multiplikator symboler: 2x, 3x, 4x, 5x, 7x, 10x, 20x og 50x. For at aktivere en af dem i hovedspillet eller under gratisspin, har spillerne til at lande fire matchende ikoner på en vindende linje.

Når det kommer til lækre godbidder i huset, udløses disse lækkerier ved at slå mindst tre spredte flasker champagne overalt på skærmen. Afhængigt af om du rammer tre eller fire scatters, vil du blive tildelt 3 eller 7 bonusrunder henholdsvis. Den store ting er, denne funktion kan udløses igen for mere spændende øjeblikke på tværs af 10 betalingslinjer suppleret med en anstændig RTP på 95,23%.