Hvorfor Spiller Jeg Poker?

Lyder simpelt, ikke? Faktum er, at der er et næsten ubegrænset antal mulige svar på dette tilsyneladende uskyldige spørgsmål. Hvis du ikke har spurgt, Og besvaret dette spørgsmål for dig selv, Jeg foreslår, at du gør. At anerkende din kernemotivation vil tilføje fokus til dit spil i det lange løb og give dig målbare milepæle.

I spektret af mulige svar er de to ekstremer let defineret. Jeg kan godt lide at vise det grafisk i det følgende enkle diagram.

Der er masser af spillere i begge disse lejre. Imidlertid, de fleste af os findes et sted imellem, i Det Blandede rum, der er mindre defineret.

Gaming Baggrund

Som mange af jer voksede jeg op i et hus, hvor spillekort var anden natur. Mine tidligste minder er om Go Fish and Warar. Disse udviklede sig hurtigt til forskellige former for Rummy, Canasta, Pinochle, spar, hjerter, et lokalt spil kaldet Catch-5, Bridge og ja, Poker. Min familie elskede spillekort og syntes ikke rigtig at favorisere et spil frem for det andet. Når man ser tilbage, var spillekort den perfekte sociale oplevelse, at bringe folk sammen til en sjov og konkurrencedygtig aktivitet. Jeg kan tydeligt huske, at mine forældre spillede i deres “kortklub” en nat om ugen.

Jeg spillede regelmæssigt i gymnasiet, på college og i mindst et antal år efter eksamen. Så trængte livet ind. Folk flyttede, de fik travlt med deres job, ægteskaber og børn. Deres prioriteter ændrede sig. Hvem havde tid til at spille kort? Efter alt, en anstændig pokerspil skal spilles over mindst fem eller seks timer med seks eller syv personer ret?

Indtast æra af: Internet Poker

Spol frem til januar 2004, jeg havde læst på internettet om “den nye online poker fænomen” i mere end seks måneder og blev grundigt fascineret. Da jeg var på ferie under jul / nytår ferie besluttede jeg at do .nloade Party Poker. Eureka! Jeg tilsluttes hurtigt igen med min ungdommelige kærlighed til kort og har spillet lige siden. Tidligt i min online poker karriere jeg aldrig spekuleret over, hvorfor jeg spillede. Jeg vidste bare, at jeg ikke havde brug for 5 eller 6 timer, og jeg havde heller ikke brug for andre mennesker. De var der altid.

En dag, jeg fortalte en ikke-spiller ven om online poker. Hun spurgte, Hvor ofte jeg spillede og blev chokeret, da jeg indrømmede, at jeg spillede i det mindste nogle næsten hver dag. Dette udviklede sig til en lang og kompliceret diskussion, der sluttede, da hun spurgte mig, “men, hvorfor spiller du”? Efter at have pludret og stammet lidt, indså jeg, at jeg ikke havde et rigtig solidt svar. Min reaktion på det var blot at skrive hendes spørgsmål ud som uvigtigt. Jeg mener, hvilket dumt spørgsmål, ikke? Af en eller anden grund kunne jeg dog ikke lade det gå.

Grunde Folk Spiller Poker

Her er hvor det tog mig. Jeg har overvejet, at hvis du spurgte 1000 pokerspillere, hvorfor de spiller, ville du høre mindst alle følgende:

Jeg spiller på grund af den konkurrencemæssige karakter af spillet. Jeg elsker at konkurrere og især vinde.

Jeg spiller, fordi jeg kan lide at gamble og har råd til det. Jeg ser det som en form for underholdning.

Jeg spiller, fordi det hjælper mig med at glemme de mere stressende aspekter af mit liv (arbejde, skole, Mit ægteskab, børnene osv.)

Jeg spiller, fordi mine venner alle spiller, og det er, hvad de taler om. Jeg vil være en del af det.

Jeg spiller, fordi jeg ser det på tv, og det ser ikke så hårdt ud. Jeg kan forestille mig at være på et finalpt eller finalsop finalebord en dag.

Jeg spiller for at vinde penge.

Jeg spiller for at vinde penge og bruge det til .. (udfyld det tomme).

Denne korte liste er langt fra komplet.

Det berører dog størstedelen af de svar, som enhver tilfældigt valgt gruppe ville give. Der er ingen rigtige svar her. I den rigtige sammenhæng kan nogen af dem være rigtige. Faktisk har jeg bevæget mig gennem flere af disse fra den tid i januar 2004, da jeg startede, indtil nu.

Oprindeligt var jeg fast i lejren, der elskede at konkurrere og havde råd til at spille. Jeg vandt ikke med det samme, men jeg tabte ikke nok til at jage mig væk. Jeg investerede i mit spil ved at læse de fleste af de bedre bøger derude. Jeg eksperimenterede med NL og limit cash poker spil. Jeg spillede SNGs og Multi-table turneringer. Efter cirka et år begyndte jeg at vinde regelmæssigt og støt.

Som tiden gik, fandt jeg, at jeg var flyttet til scenen, hvor jeg spillede for at vinde penge. Antallet i min bankroll blev virkelig vigtigt. Jeg er ikke sikker på hvorfor, det gjorde det bare. Jeg samlede alle mine konti i slutningen af hver uge og loggede det i et regneark, jeg havde bygget. Da det var større end ugen før, følte jeg mig glad. Da det var mindre, var jeg ikke glad.

En dag, omkring seks måneder siden, jeg samlede disse konti og indså, at jeg havde været på en meget flot stribe over en tre måneders periode. Antallet var steget markant, men jeg var ikke så opstemt. Endelig slog det mig. Det var trods alt kun et tal i et regneark. Det repræsenterede slet ikke noget. Ja, jeg vandt regelmæssigt. Ja, antallet steg. Og hvad så?

En uge senere trak jeg omkring $800 fra en af mine konti og købte mig en fancy ny Samsung 21 ” skærm. Da det blev leveret et par dage senere, udviklede jeg en helt ny forståelse af, hvorfor jeg spiller poker. Siden da har jeg købt mig et 42″ plasma HD-tv ud af mine gevinster. Dette er ting, som jeg ikke ville have købt (selvom jeg havde råd til dem), hvis jeg ikke havde vundet pengene.

For mig, spille poker er nu defineret som den aktivitet, der tillader mig (prøve) at vinde penge til at gøre noget meget specifikt, at jeg måske ikke gøre andet. Jeg antyder ikke, at dette er det rigtige svar for alle. Det er for mig. Du vil sandsynligvis aldrig se mig på et finalpt finalebord, men jeg planlægger at forkæle mig selv med noget “særligt”, når mine gevinster tillader det.