Personerne bag

Erik W. Pedersen og Henrik Lind har sammen stiftet Precision Racing®, med det formål at arrangere professionelle og actionfyldte arrangementer for alle motorsportsinteresserede personer og virksomheder.

Drifting er en sportsgren der kræver gode kørefærdigheder og stor koncentration.
Drifting indeholder de bedste elementer fra alle motorsportsgrene og har derfor en underholdningsværdi, der ikke er set tidligere. Se og læs mere om drifting på www.formuladrift.com eller International Drift Series

Siden 2009 har Erik W. og Henrik Lind leveret spænding og underholdning i Scandinavian Drift Series, StreetFire og Fast & Furious i deres Corvette C6 Le Mans Edition med mere end 600 Hk.

I firserne og halvfemserne blev Erik W. mest kendt for en række halsbrækkende stunts på motorcykel og i bil, ligesom han var blandt verdens bedste moto-cross kørere. Han er indehaver af flere verdensrekorder, har gentagende gange vundet det danske mesterskab i moto-cross og har 3 gange vundet verdens hårdeste moto-cross løb “Grand National”. Erik W. er såmænd også manden, der tager den hårde tjans, når eksempelvis en biljagt skal se voldsom ud på film.

Læs mere om Erik W. på www.erikw.dk

Teamet i Precision Racing®