Hvad siger kunderne

Berit Vistisen, Bellevue Tours
“Lørdag den 20. marts var jeg med til en uforglemmelig oplevelse på Sjællandsringen, hvor jeg var ude og køre med Erik W. Pedersen i hans Precision Racing Corvette. Jeg tror ikke kun jeg taler for mig selv, men jeg gik derfra med det største smil på læberne længe.”

Dan Svejs – og dets medarbejdere
Precision Racing havde sat en action dag sammen for smedefirmaet Dan Svejs i august 2010. Her var nøgleorderne action, samarbejde og sjov. Erik W. og teamet gjorde dagen uforglemmelig og lærerig for alle deltagere. Der var smil og god stemning hele dagen. En action day som denne kan kun varmt anbefaldes. Erik W. er professionel og en person man gerne vil være omkring. Hans humør og indstilling til tingene smitter af på folk omkring ham.
Dan svejs kan kun anbefale sådan en action day.

John Meistrup
Det var en helt igennem super oplevelse at køre med Erik i Sahara Corvetten. Det var en oplevelse for livet,det er helt utroligt hvordan han kan manøvrere med bilen. Jeg fik piruetter,sidelæns kørsel, masser af drifting og ikke mindst præcitionskørsel sidelæns gennem mellemrum i de opstillede kegler og altsammen i høj fart. Vi blev godt behandlet og blev  beværtet med kaffe,kage og sodavand i den smule ventetid der var.Ud over at være en knaldhamrende dygtig kører ,er Erik er en utrolig behagelig person at være i selskab med.Han svarede også velvilligt på alle mine spørgsmål omkring  teknikken i Corvetten.
Det er en oplevelse jeg aldrig glemmer !

Thomas Rohde, gæst ved Biler For Alle, i Messecenter Herning
Findes der en kåring af årets udstiller på Biler for alle, vil jeg hermed indstille Erik W
og hans team. De gav min datter og jeg årets oplevelse. De fremskaffede en ekstra bil, så min datter ( 8 år ) kunne komme ud og køre, gav undertegnede en ekstra tur i corvetten og gav os V I P behandling hele vejen igennem